Menu

Diensten

Evenementenbeveiliging

Tijdens een evenement is goede beveiliging / security essentieel. Putman Security levert representatieve en goedopgeleide beveiligers voor  alle soorten evenementen. Onze medewerkers zijn gefocust, gastvrij en hebben een passie voor beveiliging.

Lees meer over evenementenbeveiliging


Objectbewaking

De beveiliging van een object is een vak apart. Onze medewerkers komen als eerste in contact met uw bezoekers. Door hun professionele uitstraling zijn zij een visitekaartje en een aanvulling voor uw bedrijf. Zij voeren werkzaamheden uit aan de hand van concrete werkinstructies die op het object aanwezig zijn. Bij beveiliging is het belangrijk dat alle risico’s in kaart gebracht worden en specifieke wensen van de cliënt vervuld worden.

Lees meer over objectbewaking.


Toezichthouders

Onze toezichthouders zijn geen vervanging voor de security van een evenement. Zij ondersteunen de beveiliging van uw evenement.  Daarnaast zijn ze het aanspreekpunt voor de bezoekers.

Lees meer over toezichthouders


Winkelsurveillance

Tegenwoordig vindt winkeldiefstal steeds vaker plaats. Uiteraard wilt u de beveiliging van uw winkel optimaal is. Winkelsurveillance van Putman Security is voor u de oplossing. De combinatie van technische hulpmiddelen en de inzet  van een surveillant zorgt ervoor dat er met een veilig gevoel gewinkeld wordt.

Lees meer over winkelsurveillance


Verkeersregelaars

Om de veiligheid van uw evenement te waarborgen, kunnen er verkeersregelaars ingezet worden. Onze verkeersregelaars leiden het verkeer rond uw evenement in goede banen!

Lees meer over verkeersregelaars


Hondenbeveiliging

Omdat criminaliteit en agressie steeds vaker voorkomen, kunnen wij bij beveiligingsactiviteiten gebruik maken van goed getrainde honden. Hondenbeveiliging is een samenspel tussen geleider en de hond. De geleider traint de hond wekelijks, zodat ze als team optimaal blijven functioneren.

Lees meer over hondenbeveiliging